Salta al contingut

Premsa

Presentació projecte Banc d’aliments solidari d’Oliva

La Regidoria de Benestar Social ha presentat al Centre Social de Sant Vicent el projecte Banc d’Aliments Solidari d’Oliva que, en breu, serà una realitat a la ciutat. Aquest anunci ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Paqui López, i del president del Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona, Jaime Serra.

A la presentació també han assistit diversos col·lectius i associacions d’Oliva com AFISA, AFEI, Ames de Casa Tyrius, Creu Roja, Cáritas Sant Francesc, Cáritas Santa Maria, Cáritas Sant Roc, Llar de Jubilats, El Bastidor, Aripando i Nueva Esperanza.

“Este Banc d’Aliments Solidari d’Oliva serà una delegació del Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona i servirà per tal d’ajudar a les persones i famílies que estan travessant una situació complicada i que tenen dificultats per a cobrir les seues necessitats bàsiques” assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

“El nostre Banc d’Aliments recull aliments i els fa arribar a famílies, de forma gratuïta. Estos aliments, que si bé, no són aptes per a la seua comercialització, sí que ho són per consumir i alimentar les persones més desfavorides de la nostra societat. Cada dia constatem l’augment de persones que lluiten per la supervivència, persones que tenen molt poc, persones que tenien i hui no tenen, que treballaven i estan a l’atur, persones que s’han trobat amb la pobresa i amb necessitats bàsiques per cobrir. Tot i haver mogut quantitats d’aliments significatives, necessitem més perquè hi ha més persones que ho necesiten” explicava el president del Banc d’Aliments de la Pobla, Jaime Serra qui ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva en la posada en marxa d’este projecte i, en especial, al treball de la regidora Paqui López.