Salta al contingut

Premsa

Millora de les zones de càrrega i descàrrega

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva informa que, des d’ahir dimecres, s’han iniciat els treballs de pintat de totes les zones reservades a càrrega i descàrrega de la ciutat. Els treballs es realitzaran en dos fases: una primera que afectarà Oliva ciutat, i una segona que es realitzarà posteriorment i que afectarà la platja. D’altra banda, també es continua amb el pintat dels passos de vianants i senyalització horitzontal a tot el casc urbà.

 

La previsió realitzada pel Departament d’Obres i Serveis és que els treballadors municipals porten a terme esta feina dos dies a la setmana, per tal de causar les mínimes molèsties possibles als ciutadans.

 

“Per este motiu demanem comprensió als olivers i que tinguen paciència, ja que estos treballs causaran algunes molèsties en moments puntuals, però per a nosaltres la seguretat és prioritària” assenyalava el regidor socialista Vicent Santacatalina.

 

L’estat actual d’aquestos espais reservats a la càrrega i descàrrega aconsellava el seu repintat perquè en molts casos ja no era visible.

 

Des d’Obres i Serveis es recorda que estos treballs es realitzaran en horari nocturn a aquelles zones on no siga possible tancar la circulació en horari de matí i així reduir les molèsties al màxim.