Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta una programació cultural molt diversa per a desembre

Entre altres espectacles, destaca el concert gratuït de la cantautora local, Clara Andrés, qui presentarà el seu darrer treball, el 20 de desembre al Teatre Olímpia.

El tinent d’alcalde delegat de Cultura, David González, ha presentat la programació cultural prevista per al mes de desembre a la ciutat d’Oliva. Programació variada i diversa en la qual hi haurà concerts, representacions de teatre professional, activitats infantils,  presentacions de llibres, i una extensa programació de cinema infantil i familiar per a Nadal.

“Des del departament de Cultura apostem un altre mes per la diversitat i els artistes locals a l’hora de dissenyar la nostra programació. Activitats dirigides a tots els públics i amb moltes activitats infantils i familiars per a les festes de Nadal. Esperem que la gent gaudisca de totes les activitats que hem programat” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

L’oferta del mes de desembre s’inicia el 13 de desembre amb un Taller de Lectura Infantil “El fascinant món dels dinosaures” a càrrec d’Ana Canet a les 11.00 hores a la Biblioteca de Tamarit.

Els concerts també tindran un punt molt destacat a aquesta programació: el 18 de desembre serà el torn de la presentació del llibre-disc “La veu de la memòria” de Pep Gimeno Botifarra a les 20.00 hores al Centre Polivalent; el dissabte 20 de desembre la cantautora olivera, Clara Andrés, presentarà el seu nou treball al Teatre Olímpia, a les 20.00 hores amb entrada gratuïta; el 21 de desembre, la Banda de l’Associació Artístico Musical d’Oliva oferirà el tradicional concert de Nadal a les 12.00 hores al Centre Polivalent; el 22 de desembre serà el torn dels alumnes del Conservatori “Josep Climent” que oferiran un concert on estrenaran l’obra-homenatge a Gabriel Ciscar “Marcha del Bicentenario” a les 19.00 hores al Centre Polivalent; i el darrer serà un concert de la Coral Santa Cecilia a l’Església del Rebollet a les 19.30 hores.

El teatre professional infantil i familiar s’iniciarà amb l’obra “Green Planet” a càrrec de la companyia Teatre Buffo el dilluns, 22 de desembre, a les 18.00 hores al Teatre Olímpia; i tindrà una continuació el 23 de desembre amb “Violeta la Rateta” de La Carreta Teatre dirigida a xiquets/es entre 3 i 8 anys. Els dos espectacles tenen un preu únic d’un euro. Un altra activitat dirigida al més menuts serà el taller de manualitat de decoració nadalenca el 23 de desembre a les 11.00 hores a la Biblioteca de Tamarit.

La programació de Nadal continuarà amb el cicle de cinema infantil i familiar al Teatre Olímpia, del 24 de desembre al 6 de gener. “Durant este mes reprenem la programació de cinema amb millor qualitat d’imatge i so i, en breu, es presentarà la cartellera cinematogràfica”.

El cicle d’exposicions del mes de desembre començarà amb la del Col·lectiu Pinzellades, de l’1 al 7 de desembre, a la Sala d’Exposicions de la Casa-Museu de Maians; Exposició itinerant “La Pedra Seca” del Museu Etnològic de Barcelona, del 6 de desembre a l’11 de gener de 2015, al Museu Etnològic; Exposició fotogràfica “Racons d’Oliva” de Joan Costa, del 6 de desembre a l’11 de gener, al Mercat Municipal; Exposició de Nadal d’ACCO, del 9 de desembre al 7 de gener, a la Sala d’Exposicions de la Casa-Museu de Maians. La programació de desembre finalitzarà amb la presentació del núm. 12 de la Revista Cabdells de l’Associació Centelles i Riusech, el 29 de desembre a les 19.30 hores a l’Aula Maiansiana, a càrrec de Manel Arcos i Antoni Esteve.