Salta al contingut

Premsa

Asfaltat carrers i camins rurals d’Oliva

El Departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva informa dels treballs d’asfaltat de carrers dins del casc urbà de la ciutat, des del passat dilluns. Aquestes actuacions s’han dut a terme a l’avinguda de València, carrer de l’Alcalde Francisco Llorca, carrer de Roís de Corella i carrer dels Germans Benlliure.

 

Aquestos treballs s’emmarquen dins del Pla de Camins Rurals de la Diputació de València 2014-2015, i tenen un pressupost de 140.000 euros sufragats íntegrament per l’òrgan provincial.

 

A partir del dijous es procedirà a pintar la senyalització horitzontal en els dits carrers.

 

Dins d’aquest mateix pla de camins rurals, des del divendres, 5 de desembre, es realitzarà l’asfaltat del camí vell de Dénia, de la Senda dels Lladres i del camí Vell de Pego (lateral autopista).

 

L’objectiu del Departament d’Obres i Serveis és continuar millorant “la nostra xarxa viària dins del casc urbà i de camins rurals del terme. Volem agrair aquesta col·laboració de la Diputació de València” comentava el regidor Vicent Santacatalina.

 

A conseqüència dels treballs es poden produir molèsties en la circulació durant aquestos dies als llocs assenyalats. Per això es prega comprensió als ciutadans.