Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aprova subvencions amb associacions socials per una quantia total de 30.180 euros

Deu col·lectius que depenen del Departament de Benestar Social d’Oliva han vist renovada la subvenció que reben anualment per part de l’ajuntament oliver. Una renovació que possibilitarà que aquestes entitats continuen amb el seu treball i el seu programa d’activitats previstes en 2014 i 2015.

 

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat les subvencions amb entitats i associacions que depenen directament de la delegació de Benestar Social. Aquestes deu subvencions pugen a un total de 30.180 euros i es mantenen en les xifres de l’any anterior “Des de Serveis Socials s’ha decidit intentar mantindre l’ajuda municipal a estes entitats que treballen, molt dur al llarg de l’any, amb col·lectius de persones que necessiten molt de la seua ajuda” assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

 

La subvenció més important, pel que respecta a la quantia econòmica, ha estat la que correspon a Càritas Interparroquial amb 15.000 euros. La resta de subvencions és la següent: Llar de Jubilats i Pensionistes d’Oliva (2.000 euros); Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc (1.000 euros); Associació de Discapacitats Físics-ASODIF (400 euros); Associació Mujeres Aripando (1.000 euros); AFISA (1.280 euros); Associació Romaní de la Safor (2.500 euros); Ames de Casa Tyrius (3.000 euros); Associació de Familiars de Malalts d’Alzeimer (3.500 euros) i Associació de la Safor d’Ajuda a Malalts Mentals (500 euros).