Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza una completa programació de Nadal i Reis per als més menuts

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Regidoria de Festes i diverses associacions de la ciutat, ha organitzat una completa programació de Nadal i Reis per als més menuts i també per gaudir d’aquestes festes en família.

 

La programació d’aquest any té el seu punt de partida el 21 de desembre amb una Cavalcada Infantil de Nadal organitzada per l’Associació de Veïns del Barri “El Pinet” a partir de les 17.00 hores pels carrers de la barriada. Aquest mateix dia, es celebra també al Centre Polivalent a les 18.00 hores el tradicional Concert de Nadal a càrrec de l’Associació Artístic Musical d’Oliva amb entrada gratuïta. Durant aquesta mateixa jornada es durà a terme el lliurament de premis del concurs de Betlems a les 12.30 hores a la Casa-Museu Maians organitzat per la Junta de Germandats de la Setmana Santa i amb la col·laboració de la Regidoria de Festes.

 

Els concerts tenen la seua continuació el dimarts, 23 de desembre, amb el Concert Coral de Nadal que oferirà la Coral Santa Cecilia al Convent del Rebollet a les 19.30 hores.

 

El 24 de desembre serà el torn de la Cavalcada del Pare Noel organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Francesc i que tindrà el seu punt de partida a la Plaça Riuet dels Frares des de les 17.00 hores.

 

Dissabte, 27 de desembre, la regidoria de Festes organitza l’activitat del Carter Reial que passarà a recollir totes les cartes dels nens / es d’Oliva per, posteriorment, fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. El Carter Reial partirà a les 10.30 hores des de la Plaça de l’Ajuntament amb el següent itinerari: 11.00 hores Plaça Riuet dels Frares (Sant Francesc); 12.00 hores Carrer Sant Vicent; 13.00 hores Parc de l’Estació.

 

Durant totes les festes de Nadal i Reis els més menuts tenen també una cita amb el cinema d’estrena infantil i familiar al Teatre Olimpia del 24 de desembre al 6 de gener.

 

Una altra cita dels xiquets/es d’Oliva són les atraccions infantils ubicades al Parc de l’Estació que tindran un preu d’1 euro del 27 de desembre al 6 de gener (ambdós inclosos).

 

La programació d’actes finalitzarà el pròxim 5 de gener del 2015 amb la tradicional Cavalcada de Reis organitzada per la Regidoria de Festes. Aquest any Ses Majestats visitaran a les 16.00 hores la Residència d’Ancians ia les 17.30 hores el Monestir de les Clarisses. La Cavalcada començarà a les 18.30 hores des de la Casa de la Festa per l’itinerari següent: Passeig Jaume I, Passeig Lluís Vives, carrer Cervantes, carrer Constitució i Plaça Ajuntament. La lectura de la carta guanyadora d’aquest any serà a les 20.00 hores a càrrec d’Irene Cortell Parra del Col·legi Alfadalí i, posteriorment, el Parlament de Ses Majestats els Reis d’Orient.

 

“Esperem que aquesta programació siga disfrutada pels més menuts i gaudixquen de les seues vacances de Nadal” assenyalava la regidora de Festes, Rosa Mª Sòria.