Salta al contingut

Premsa

Oliva posa en funcionament la seu del Banc d’Aliments Solidari de la ciutat

Este matí s’han repartit 12 tones d’aliments a més de 400 famílies

 

Aquest matí s’ha procedit a la posada en funcionament del Banc d’Aliments Solidari d’Oliva amb la presència de les autoritats municipals encapçalades per l’Alcalde, Salvador Fuster, i la regidora de Benestar Social, Paqui López, el president del Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona, Jaime Serra, associacions i col·lectius locals voluntaris a aquest projecte i autoritats eclesiàstiques.

 

El primer repartiment d’aliments s’ha realitzat huí mateix al local situat a la Ronda del Rebollet núm. 7, llogat per l’Ajuntament d’Oliva. L’entrega d’aliments es realitzarà una vegada al mes. En aquest primer repartiment s’han entregat 12 tones d’aliments a 400 famílies d’Oliva.

 

Aquest Banc d’Aliments Solidari d’Oliva és una delegació del Banc d’Aliments de la Pobla de Vallbona i servirà per tal d’ajudar a les persones i famílies que estan travessant una situació complicada i que tenen dificultats per a cobrir les seues necessitats bàsiques.

 

“El Banc d’Aliments recollirà aliments i els farà arribar a famílies, de forma gratuïta. Estos aliments, que si bé, no són aptes per a la seua comercialització, sí que ho són per consumir i alimentar les persones més desfavorides de la nostra societat. Hem d’agrair el treball realitzat per Jaime Serra per a que esta iniciativa siga una realitat” assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

 

“Es tracta d’un dels projectes més importants que hem posat en funcionament en la nostra ciutat en el últims anys. Des de l’ajuntament continuarem apostant per les polítiques socials i per ajudar a les persones més desfavorides” explicava l’Alcalde d’Oliva, Salvador Fuster.

 

El projecte compta amb la participació de voluntaris de diverses entitats i associacions que seran els que participaran en el repartiment d’aliments i coordinats pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Oliva.