Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra el tradicional Porrat de Sant Antoni i el Mercat Artesà Valencià este cap de setmana

La regidora de Festes, Rosa Mª Sòria, ha presentat la programació del Porrat i Mercat Artesà Valencià que tindrà lloc del 9 a l’11 de gener a la zona del Raval d’Oliva. Les tradicionals Calderes de Sant Antoni es cuinaran el dissabte, 10 de gener, al carrer Sant Vicent amb l’organització dels festers. “En l’edició de 2015 està previst que es confeccionen 22 calderes, una més que l’any passat, i es serviran al voltant de 3.000 racions d’arròs per part dels festers de Sant Vicent” assenyalava el representant dels festers Joan Orquin.

 

Es tracta d’un complet cap de setmana on també estaran presents diverses entitats i associacions de la ciutat amb paradetes i venda de productes artesans. “Enguany destaca la incorporació d’un Mercat Artesà Valencià a la programació junt amb l’actuació de la Muixeranga de Cullera el diumenge, 11 de gener, a les 12 hores i jocs infantils gratuïts al llarg del carrer Sant Vicent durant tota la jornada eixe mateix dia” explicava la regidora de Festes, Rosa Mª Sòria. La programació és la següent:

 

 

DIVENDRES 9 DE GENER

-A les 19.30 h: Inauguració i obertura del Porrat de Sant Antoni.

-De les 19.30 h a les 22.30 h:

*Paradetes de productes d’alimentació.

*Paradetes informatives, promocionals i de venda de productes artesans i casolans a càrrec de les entitats ciutadanes participants.

*Porrat, animació de carrer i mercat.

 

 

DISSABTE 10 DE GENER

-A partir de les 09.00 h: Inici de la cuita de les calderes de Sant Antoni, al bellmig del carrer Sant Vicent. Gaudeix de la festa i deixa’t impregnar per l’olor de la llenya i la cuita de l’arròs caldós, tot un plaer per als sentits.

-De 10.30 h a 15.00 h i de 16:30 h a 22.30 h:

*Obertura del Porrat i Mercat Artesanal Valencià.

 -A les 14.00 h:

*Dinar Popular de les Calderes de Sant Antoni al carrer Sant Vicent.

*Animació de carrer i mercat artesà.

*Tot el dia: Paradetes informatives, promocionals i de venda de productes artesans i casolans a càrrec de les entitats i associacions d’Oliva que hi participen.

 

 

DIUMENGE 11 DE GENER

-De les 11.00 h a les 15:00 h i de les 16.00 h a les 21.00 h

Obertura del Porrat i mercat artesanal, animació de carrer.

-De les 11.00 h a les 14.00 h:

*Animació Infantil i familiar: jocs tradicionals al llarg i ample del carrer Sant Vicent

*Animació de carrers del Porrat, pel barii Raval-Gerreria.

-A les 12:00 h: Actuació de la Muixeranga de Cullera

-De les 16:30 h a les 18:30 h:

*Animació Infantil i familiar al carrer Sant Vicent: multitud de jocs que faran gaudir als més menuts de casa.

Tot el dia: Paradetes informatives, promocionals i de venda de productes artesans i casolans a càrrec de les entitats ciutadanes participants.

 

 

DIUMENGE 18 DE GENER

A partir de les 11.30 h, inici de la cercavila de carros i animals per a la Benedicció davant de l’Ermita de Sant Antoni. Lloc: Barri Raval-Gerreria (carrer Sant Vicent, carrer l’Ermita, plaça de Ganguis…)

foto porrat