Salta al contingut

Premsa

Canvi sistema aigua calenta poliesportiu municipal

La delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix el regidor del Grup Municipal Projecte Oliva, Blai Peiró, ha informat sobre l’inici de les obres de les noves instal·lacions de l’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Municipal. Les noves instal·lacions substituiran les obsoletes instal·lacions que han existit durant molt de temps al poliesportiu, i que durant molts anys no han estat objecte de cap renovació.

 

Les obres, que tenen un cost de 38.000 euros, consisteixen en substituir tots els acumuladors d’aigua calenta, calderes noves i la substitució de tota la instal·lació de fontaneria que abasteix a tots els vestidors del poliesportiu ia tots els vestidors del Camp de futbol del Morer .

 

La nova sala de màquines es proveirà d’energia neta amb la instal·lació de plaques solars, i que substituiran al dipòsit de gas propà que hi ha actualment al poliesportiu. Aquestes noves instal·lacions estan pensades per cobrir les necessitats de tots els xiquets/es, joves i adults que utilitzen cada dia les instal·lacions del poliesportiu i del camp de futbol del Morer. Les obres avancen a bon ritme, i s’espera que estiguen finalitzades en el termini d’un mes.

 

Amb la finalitat de garantir amb total normalitat l’aigua calenta dels vestidors, durant el temps que duren les obres, les antigues instal·lacions seguiran funcionant fins a la posada en marxa de la nova instal·lació.

 

El regidor d’esports, Blai Peiró ha manifestat que “és una obra que, encara que poc visible, és molt important per millorar el benestar dels xiquets de les escoles esportives municipals que utilitzen el poliesportiu cada dia”.

 

Aquestes obres, que ara s’estan duent a terme, suposen la primera de les fases d’adequació i substitució de totes les instal·lacions d’aigua calenta del poliesportiu i del Pavelló Cobert. La segona fase s’iniciarà quan finalitze aquesta, i tindrà la seua continuació en les instal·lacions de la piscina coberta i Pavelló Municipal, segons ha manifestat el propi regidor d’Esports.

 

Al costat d’aquestes obres de reforma, des de la delegació d’Esports s’estan realitzant a més altres actuacions que tenen com a finalitat el potenciar la pràctica de l’esport a les instal·lacions municipals. Per això, en l’últim Ple de l’Ajuntament, el Grup Municipal Projecte Oliva, del qual el regidor d’Esports és el seu portaveu, va sol·licitar a l’alcalde la utilització de l’edifici del Centre Polivalent per a algunes modalitats esportives compatibles amb aquest edifici, com poden ser la gimnàstica de manteniment, gimnàstica rítmica, ball, patinatge artístic, així com altres modalitats.