Salta al contingut

Premsa

Renovació de la pista 2 del poliesportiu municipal

La delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix el regidor del Grup Municipal Projecte Oliva, Blai Peiró, ha informat sobre la posada en funcionament de la nova pista del poliesportiu, que ha estat recentment remodelada i pavimentada.

El camp 2 del poliesportiu ha estat totalment renovat, i ja està en ús, després que les actuacions s’hagen executat durant les passades festes nadalenques. El camp té unes dimensions de 44 per 36 metres, ha estat renovada tota la pavimentació del camp i s’han adequat les grades.

El cost de l’actuació ha estat de 21.700 euros, i servirà per a la pràctica dels esports de handbol, patinatge artístic i futbol sala.

L’actuació s’engloba dins del pla de sanejament i adequació de les instal·lacions municipals del poliesportiu que està duent a terme la regidoria d’Esports que dirigeix el regidor del grup independent Projecte Oliva, Blai Peiró, i que ha manifestat que “hem de fomentar la pràctica l’esport per als xiquets i adolescents en unes instal·lacions dignes, i mantenir-les en perfecte ús, millorant dia a dia “.
L’actuació s’ha sufragat i pagat amb la gestió de la línia d’ajudes de la Diputació de València.