Salta al contingut

Premsa

Les obres d’adequació i millora de l’aparcament del Poliesportiu avancen a bon ritme

Des de la delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix el regidor del Grup Municipal Projecte Oliva, Blai Peiró, s’ha informat que les obres d’adequació, ordenació i millora de l’aparcament del Poliesportiu estaran finalitzades en uns dies.

El regidor d’esports, Blai Peiró, ha afirmat que “amb aquestes obres es milloraran i ampliaran les places d’aparcament de les instal·lacions esportives del Poliesportiu, Pavelló i Piscina Coberta”. Les obres consisteixen a retirar la malla metàl·lica, a mode de tanca, que ha estat a l’aparcament durant molts anys, i que sempre s’ha atribuït al fet que tenien el caràcter de provisional. A més s’està sanejant i revestint les parets exteriors del Frontó Municipal, amb la finalitat d’evitar filtracions d’aigua a les parets i pista de joc.

 

La tanca metàl·lica s’està substituint per una barrera vegetal que farà més segur l’aparcament al pàrquing de la Ciutat Esportiva, i que permetrà la utilització de més espai d’aparcament en moments i esdeveniments de gran aglomeració.

 

Segons el regidor “s’està treballant per tal de millorar les instal·lacions i en canviar la imatge del Poliesportiu amb actuacions que no suposen un desemborsament per a les arques municipals, amb el suport de subvencions i, sobretot, gestionant bé els diners de tots.”

 

Aquestes actuacions se sumen a les que ja estan finalitzades, com han estat la renovació de la sala de màquines de l’aigua calenta de tot el complex esportiu i del Camp del Morer, la reubicació de les grades en els diferents camps de joc, i la recent pavimentació del els camps d’handbol i futbol sala.