Salta al contingut

Premsa

XIII Quarta i Mitja Marató Ciutat d’Oliva. Memorial Teodoro Barber Serra

El Club Atletisme L’Espenta amb la col·laboració de la Delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva organitza este proper diumenge, 1 març,  la XIII Quarta i Mitja Marató Ciutat d’Oliva “Memorial Teodoro Barber Serra”. Una edició, la d’enguany, que tornarà a comptar, aproximadament, amb un miler d’atletes participants.

 

La principal novetat introduïda per l’organització de la prova ha estat la celebració d’una cursa solidària infantil que tindrà lloc un dia abans, el dissabte 28 de febrer a les 11.30 hores per a xiquets entre 3 i 14 anys a la zona del Centre Polivalent. Està prevista la participació de vora 400 xiquets/es. La inscripció d’un euro serà cedida íntegrament a Càritas.

 

La XIII edició d’esta prova a la nostra ciutat és una activitat consolidada de molt de prestigi dins d’esta modalitat esportiva. “Enguany, també amb molta il·lusió, el Club Atletisme L’Espenta ha preparat esta edició que congrega  centenars d’esportistes d’altres localitats que vénen a Oliva a practicar el seu esport preferit però que, a més, molts d’ells gaudeixen durant eixa jornada d’Oliva i la seua gastronomia. Estes proves multitudinàries són molt importants per a una ciutat com la nostra” assenyalava el regidor d’Esports, Blai Peiró.

 

A la presentació han assistit junt amb el regidor d’Esports, Blai Peiró, el president del Club Atletisme l’Espenta, Rafa Sepúlveda, i el vicepresident, Javier Serrano. La inscripció és de 12 euros per a la mitja marató i 7 euros per a la quarta de marató. Al final de la prova els atletes disposaran d’un servei de massatges.

 

La prova consta de dos circuits; un de 10.548 metres que suposarà la distància de quarta de marató, i un altre de 21.097 metres que és la distància de la mitja marató. Es tracta d’un circuit totalment pla i que discorrerà entre Oliva i la seua platja.

 

L’eixida està prevista a les 10.30 hores des del Passeig Gregori Maians. Les categories previstes són: sènior (entre 18 i 34 anys), veterans A (entre 35 i 44 anys), veterans B (entre 45 i 54 anys) i veterans C (més de 55 anys).

 

Des de la delegació d’Esports, que dirigix el regidor Blai Peiró, s’ha felicitat al Club l’Espenta per la magnífica organització d’aquest event i ha agraït la col·laboració de la resta de delegacions que s’han implicat en aquesta prova esportiva. “Ens alegrem que, per primer vegada, s’incorpore una cursa infantil el dia d’abans i que, a més tinga un caràcter solidari, una forma d’unir esport i solidaritat” assenyalava el regidor d’Esports.

 

El Club Atletisme l’Espenta agraïx la col·laboració de la Policia Local d’Oliva, Creu Roja, Protecció Civil Oliva i les regidories d’Esports i Obres i Serveis.

mitja marato