Salta al contingut

Premsa

Oliva commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora

La Delegació de la Dona de l’Ajuntament d’Oliva commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un acte que tindrà lloc el divendres 6 de març.

 

La jornada donarà inici a partir de les 18.30 hores amb un homenatge a totes les dones que han sigut regidores de l’Ajuntament d’Oliva en les distintes corporacions municipals des de la democràcia fins a l’actualitat. En total, rebran aquesta distinció 36 dones.

 

“L’acte canvia de lloc enguany i es realitzarà al Centre Polivalent en lloc del tradicional Teatre Olímpia, per la seua envergadura. Es tracta d’una activitat oberta al públic i esperem una gran assistència este pròxim divendres” assenyalava la regidora de la Dona, Inma Mañó.

 

Amb anterioritat a l’homenatge a la dona, la investigadora Rosa Valenzuela (directora general en INNOMEDYX, centre investigació traslacional en Medicina) oferirà a tots els assistents un parlament al voltant de la situació actual de dona en el món laboral.

 

De forma complementària a l’acte institucional, l’Escola Infantil Municipal La Taronja-Ninos acollirà l’exposició de la pintora olivera, Anna Tur. L’exposició es podrà visitar divendres, 6 de març (de 19.30 a 20.30 hores); diumenge, 8 de març (d’11.30 a 13.30 hores); dilluns, 9 de març (de 17.15 a 18.30 hores); dimarts, 10 de març de 17.15 a 18.30 hores).