Salta al contingut

Premsa

Èxit de la segona edició del prestigiós festival musical Brassurround a Oliva

El festival Brassurround Oliva 2015 ha resultat tot un èxit tant d’assistència de públic als concerts programats com també pel que respecta a l’organització del mateix i on han estat involucrades la regidoria de Cultura, Spanish Brass Luur Metalls i el Quintet de Metalls Al Vent.

“Hem de fer un balanç més que positiu d’aquesta segona edició del Brassurround i esperem que pugam tornar a repetir esta meravellosa experiència musical el proper any. Per a nosaltres el més important, a banda de la massiva assistència de públic als concerts, ha estat la valoració positiva dels professors i alumnes que han participar enguany a aquest festival” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

 

En l’edició de 2015, el Brassurround s’ha vestit de gala al rebre a grans solistes i amics de França, Anglaterra i, com no, de l’Estat Espanyol. Michel Becquet, Steven Mead, Thierry Caens, Pierre Badel, Jean Pincemin, Pablo Fernández i Óscar Abella han estat els professors convidats d’aquest any    junt    amb   la       resta  de      professors   residents.
En els concerts oferits cal destacar el d’ Andrea Motis i Joan Chamorro, que ens varen presentar a la jove trombonista Rita Payés. A més, hem pogut gaudir del nou projecte, el Spanish Brass Ensemble, format per amics que ens han acompanyat sempre, col·laborant amb alguns dels professors convidats, i dirigits per Thierry Caens i Michel Becquet. Per últim, en el concert oferit per la Banda de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva els assistents van gaudir del virtuosisme de Steven Mead.
El Bassurround 2015 també ha incorporat enguany un altra novetat com l’anomenat Brassourround Infantil, un concert educatiu del Quintet de Metalls Al Vent amb la intenció  d’apropar la cultura als escolars de la ciutat.

brassurround 2 2015 foto alumnes brassurround 2015