Salta al contingut

Premsa

Presentació de la programació cultural del mes de març

El regidor de Cultura, David González, ha presentat este matí el que serà la programació cultural prevista per al mes de març a Oliva. Programació que abarca totes les temàtiques i dirigida a tots els públics.

“Durant març podrem gaudir de diverses exposicions, de teatre infantil professional, i també de teatre amateur de les nostres associacions, i com no, de l’onzena edició del Poesfesta que tindrà lloc el 27 de març i que ve carregat de moltes sorpreses enguany que, en breu, descobrirem” assenyalava el regidor David González.

La programació s’inicia amb diferents concerts i audicions al Conservatori de Música Josep Climent a càrrec dels alumnes del centre. El teatre amateur també té una destacada presència al mes de març amb els espectacles que oferiran els Festers del Crist, el 7 de març, un cantajocs, el 14 de març a benefici de VEDAMA, i un teatre-festival, a càrrec dels Festers del Rebollet, el 21 de març.

El teatre professional infantil amb l’obra “Tangram” de la Companyia Toc de Retruc tornarà a fer les delícies del més menuts. La cita serà divendres, 13 de març, al Teatre Olímpia, al preu d’1 euro. “El teatre infantil està tenint una excel·lent resposta i per això continuem apostant per ell en aquesta programació de març” explicava el regidor de Cultura, David González.

Les exposicions programades durant este mes són la del Ninot, de les Falles, del 3 al 12 de març a la Sala d’Exposicions de la Casa-Museu de Maians, i la de “Els xiquets de la Guerra”, del 25 de març al 17 de maig, a la Sala d’Exposicions Temporals del Museu Etnològic.

L’acte que tancarà este mes de març serà l’11 Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta 2015, que tindrà lloc al Teatre Olímpia, el 27 de març a les 20.00 hores.