Salta al contingut

Premsa

Visita al nou Hospital Comarcal

L’alcaldessa en funcions, Ana Morell, acompanyada de la regidora de Sanitat, Inma Mañó, han assistit a la visita al nou Hospital Comarcal Sant Francesc de Borja, organitzada per la Conselleria de Sanitat i la direcció de l’hospital. A la visita han assistit representants d’altres localitats de la Safor-Valldigna i de la Vall d’Albaida.
 
Durant la visita han observat de primera mà l’estat avançat de les obres i han conegut amb detall el pla de trasllat de tot el personal del centre i les mesures informatives que han de seguir els diferents ajuntaments, fins que finalitze en la seua totalitat el canvi de l’Hospital al nou emplaçament.
 
Des de la direcció del centre s’ha indicat que a partir del proper 19 de març, tot aquell ciutadà que, per motius d’urgència, haja de rebre atenció sanitària, haurà d’acudir abans al seu centre de salut “i allí li donaran les instruccions escaients per a derivar-los a un altre centre sanitari alternatiu al de Gandia” assenyalava l’alcaldessa, Ana Morell.
 
Des de conselleria s’ha indicat que el trasllat serà totalment definitiu el 28 de març.
 
“Fins a eixe moment ens trobarem en un període de transició i, és per això, que demanem comprensió als nostres ciutadans si aquest trasllat els puguera ocasionar algunes molèsties.”
 
Per últim, l’alcaldessa en funcions ha assenyalat que des de conselleria s’ha confirmat que s’ampliaran els serveis d’urgència del centre de salut d’Oliva i per tal intentar descongestionar les urgències de l’Hospital Comarcal.
 
A la visita han estat presents el director gerent de l’Hospital Comarcal, Rafael Garcia Dolz, i la directora d’Atenció Primària, Pilar Ferreres.
nuevo hospital