Salta al contingut

Premsa

El Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, incrementarà la subvenció a l’Associació d’hostaleria Gastroliva gràcies a una ajuda de Diputació.

La regidora de turisme, Imma Ibiza, juntament amb el president de l’Associació de Gastronomia Gastroliva, Francisco Oltra, van visitar el passat 10 de març al Diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán per tal de presentar-li les línies de treball que estan fent-se en el municipi d’Oliva en matèria gastronòmica i explicar-li la nova proposta per a la VIII Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva 2015.

En 2014 es va iniciar un nou projecte, una nova forma de parlar de gastronomia i donar una imatge cap a l’exterior en matèria gastronòmica. A finals d’octubre la VII Mostra Gastronòmica posava en valor la nostra agricultura i potenciava l’autoconsum dels nostres cítrics, la taronja i la llima. Així gastronomia i agricultura anaven juntes formant un tot indivisible i aportava com a producte per excel·lència l’Aigua de València.

Imma Ibiza explicava que la Mostra en 2014 va ser un èxit en part, gràcies a la col·laboració de totes les empreses del comerç agrícoles i de molta gent que va estar implicada en el projecte. Durant el transcurs de la reunió, els dos representants d’Oliva sol·licitaren una major implicació per part de la Diputació per a recolzar el projecte.

Conscients de l’esforç que es fa des del Patronat de Turisme de la Diputació Provincial de València en matèria turística, Imma Ibiza i Paco Oltra agraïren al Sr. Ernesto Sanjuán el compromís d’augmentar la partida de la subvenció dels anys anteriors en 1.500 €.

Des de fa set edicions que Oliva rep una quantitat anual de 3.500 € en matèria de promoció gastronòmica. Per a 2015, la subvenció per a la Mostra Gastronòmica, gràcies al compromís adquirit entre el Sr. Ernesto Sanjuán i els representants d’Oliva, serà de 5.000 €.