Salta al contingut

Premsa

El Dia de la Bici a Oliva es realitzarà sobre un circuit de huit quilòmetres, el 22 de març

El diumenge, 22 de març, es realitza a Oliva, a partir de les 09.00 hores, el tradicional acte del Dia de la Bici. Una activitat que compleix enguany la seua XXIV edició, i que compta amb la col·laboració de la Policia Local, Creu Roja, i els Festers del Crist de Sant Roc.

 

Per aquesta edició s’ha previst un recorregut d’aproximadament huit quilòmetres que transcorrerà des d’Oliva a la seua platja, i finalitzarà al Parc d’Educació Viària, on es llegirà un manifest del ciclista.

 

La prova no competitiva s’iniciarà amb una concentració de tots els ciclistes al Parc de l’Estació, i discorrerà pel següent itinerari: Alcalde Juan Sancho, Roís de Corella, Camí de les Marjaletes, Camí del Pont de Bolo, Camí de l’Assagador de Carro, Avinguda del Llaurador, Via de Ronda, Avinguda del Mar Mediterrani, Roger de Llúria, Plaça d’Europa, Verge del Mar, Alfons el Magnànim,Via de Ronda, Carretera d’Oliva al Mar, Passeig de Francisco Brines i Parc d’Educació Viària.

 

“És una bona manera d’incentivar l’ús de mitjans de transport no contaminants com és la bicicleta. Esperem una alta participació en aquesta XXIV edició del Dia de la Bici a Oliva.” explicava la regidora de Joventut d’Oliva, Ana Morell.
En finalitzar la prova, i mentre es realitza l’avituallament en el Parc d’Educació Viària, l’organització realitzarà un sorteig de diversos obsequis.

 

Les inscripcions poden realitzar-se al Casal Jove, ubicat al carrer de Guillem de Castro, núm. 10 en horari de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.