Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva contracta una especialista en fons europeus, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima acceptació a Europa amb el seu nou pla de Millora de Barris per al casc antic d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva contracta una especialista en fons europeus, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima acceptació a Europa amb el seu nou pla de Millora de Barris per al casc antic d’Oliva.

 

Aquest Pla de Millora engloba la zona del Capurri, passant per Sant Francesc, la zona del Raval i la del Pinet.

 

“Recordar que a finals dels 2014 es va elaborar i presentar a la Conselleria d’Hisenda la diagnosi inicial de necessitats dels barris d’Oliva, diagnosi que va rebre, amb molta admiració, el director general de fons europeus, Juan Viesca.  Ara és el moment de continuar treballant per aconseguir redactar el pla definitiu que lluitarà, amb altres ciutats europees, per un finançament de la Unió Europea” assenyalava la regidora de Participació Ciutadana, Inma Mañó.

 

“Som conscients que aquesta competició de projectes al si de la Unió Europea no serà gens fàcil, però hem d’aconseguir elaborar un gran projecte de futur”. Per això des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha contractat el servei d’una especialista en la redacció i elaboració de programes europeus i del Pla Estratègic Municipal d’Oliva, la tècnica Belen Lajarín.

 

Aquesta contractació serà per a un termini de tres mesos, amb un cost total de 6.300 €. Aquesta adjudicació s’ha produït amb el procediment ordinari que marca la llei. De les tres ofertes presentades, aquesta ha sigut la més econòmica, ja que les dos propostes alternatives presentaven un pressupost de 18.150 € i 22.000 € respectivament.

 

Aquest pla integral, de gran envergadura, estaria finançat el 50% per l’administració local i l’altre 50% a càrrec dels Fons Europeus. “Este govern té la intenció d’adherir-se a estes ajudes i millorar així les infraestructures dels nostres barris i el seu mobiliari urbà, així com millorar la qualitat de vida mediambiental de la nostra ciutat” indicava la regidora Inma Mañó.

 

“Des de l’Ajuntament d’Oliva estem fent tots el esforços per a complir amb el compromís que, com a primera tinent d’alcalde, vaig adquirir amb les associacions veïnals dels casc històric, davant la seua assemblea el passat  24 de juliol i que finalment, puguem aconseguir un pla d’actuació de barris que marque el futur de la nostra ciutat. Per aconseguir aquest objectiu és necessari l’ajuda d’aquesta tècnica especialista en fons europeus, perquè la lluita en Europa no serà gens fàcil, i Oliva ha de comptar amb un gran projecte de qualitat”, assenyalava l’alcaldessa en funcions Ana Morell.