Salta al contingut

Premsa

L’Obra Social La Caixa dóna una furgoneta al Banc d’Aliments

L’Obra Social La Caixa ha lliurat una furgoneta nova al Banc d’Aliments de València. L’acte s’ha celebrat este matí davant la nau de la seua delegació d’Oliva. Han assistit el president del Banc d’Aliments de València, Jaime Serra, el director d’àrea de negoci de La Caixa a Gandia, Carlos Campos, la directora de l’oficina de La Caixa d’Oliva, Ana Viciano, i la regidora de Benestar Social d’Oliva, Paqui López.

Es tracta d’una furgoneta Ford Transit que ha estat finançada íntegrament per l’Obra Social La Caixa. Amb aquest nou vehicle el Banc d’Aliments augmenta i modernitza la seua flota per a poder atendre millor les necessitats dels seus usuaris.

La regidora de Benestar Social, Paqui López, ha agraït a La Caixa per aquesta aportació tan necessària i important que beneficiarà en el repartiment dels aliments per part dels voluntaris.

El president del Banc d’Aliments, Jaime Serra, ha destacat el bon funcionament de la delegació d’Oliva i que, en breu, s’ampliaran els repartiments en la mesura de les possibilitats.

Per la seua banda, el director d’àrea de negocis de La Caixa a Gandia, Carlos Campos, ha destacat el seu compromís ferm amb aquesta entitat i ha confirmat que continuaran col•laborant amb ells en nous projectes.