Salta al contingut

Premsa

Dia de la Creativitat a Oliva

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València es trasllada este cap de setmana a Oliva per celebrar el “Dia de la Creativitat” amb la gent més jove.

 

Una jornada en què estan convidats tots els estudiants de primària i secundària d’Oliva a participar en les activitats que s’han preparat per a ells: Taller de Robòtica, Videojocs, Financity i Thinker Kids. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Ocupació i Empresa a través de l’ADL de l’Ajuntament d’Oliva.

 

La jornada tindrà lloc aquest dissabte, 18 d’abril, a Oliva, en horari de 09.30 h a 13.30 h al Centre Polivalent “i convidem a tots els xiquets, juntament amb els seus pares, per passar un matí en què aprendran divertint-se” assenyalava el regidor d’Ocupació i Empresa, David González.

 

Totes les activitats són gratuïtes. Es recomana la inscripció prèvia als tallers a través del següent formulari d’inscripció, atès que les activitats tenen places limitades: http://gandiainnova.webs.upv.es/148-dia-de-la-creatividad

 

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia està formada per Caixa Ontinyent, Safor Valley, ODEC, Citrosol, Dulcesol, Digitel i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna, i té com a objectius, entre altres, la difusió de la cultura de la creativitat i la innovació entre els estudiants preuniversitaris.

 

Els tallers tindran la seua continuació el proper 25 d’abril (Tavernes de la Valldigna) i 2 de maig (Gandia).