Salta al contingut

Premsa

El Departament de Turisme i Platges explica l’execució del Pressupost gestionat en 2013 i 2014

logo turisme oliva

EL DEPARTAMENT DE TURISME I PLATGES EN UN EXERCICI DE TRANSPARÈNCIA EXPLICA L’EXECUCIÓ DEL PRESSUPOST GESTIONAT EN 2013 I 2014

Cada vegada més és necessari aplicar el concepte de transparència política, que no significa altra cosa que: les persones que gestionen diners públics, és a dir els polítics, adquirisquen el compromís d’explicar detalladament les decisions preces, i també les motivacions i justificacions que han produït la “presa de decisions”.

La informació més rellevant per portar endavant la transparència política, és sens dubte la informació econòmica. Des del Departament de Turisme i Platges, hem adquirit el compromís de fer pública la partida  pressupostària que hem gestionat en 2013 i 2014 i donar a conèixer al detall la despesa generada així com la justificació de cada despesa.

Entenem que endinsar-nos en conceptes de comptabilitat pressupostària, no és la finalitat de la transparència política i per tant el que pretenem és explicar de la forma més col·loquial possible les decisions preses que han generat dita despesa. 

En el document adjunt pot consultar-se tota aquesta informació detallada.