Salta al contingut

Premsa

Oliva obté quatre Banderes Blaves per a les seues platges en 2015

Oliva ha obtés quatre guardons de Bandera Blava aquest any 2015, que sumats als tres de Qualitat Turística, situen a la ciutat d’Oliva en tercera posició, després de Cullera i València. Oliva és el municipi amb més guardons de qualitat mediambiental de la Safor.

La regidora de Turisme, Imma Ibiza, ha destacat “l’esforç fet els darrers anys finalment ha donat el seu resultat. Ha estat una tasca intensa de reorganització d’infraestructures, adequació de la informació als usuaris de platges, de la senyalització indicadora urbana. S’ha tingut una visió conjunta del territori, s’han unificat els formats de cartelleria, s’ha treballat molt la imatge gràfica com element diferenciador de la marca Oliva i de la destinació turística”.

Enguany, s’ha recuperat la Bandera Blava de l’Aigua Morta i s’ha aconseguit un nou guardó per a Terra Nova Burguera.

El guardó que rep la platja de Terranova és per a la part de Burguera, és la zona que avui té serveis de qualitat i la que està urbanitzada. En estos moments, existixen dues denominacions: Terranova Burguera que és la que ha aconseguit el guardó i Terranova Clotal que és la que està per urbanitzar.

El Departament de Turisme ha mostrat la seua satisfacció i ha agraït l’esforç fet pel departament de platges, a la tècnica del departament, Carmen Santonja, i com no, a tots els departaments implicats com Medi Ambient i Creu Roja “entre tots hem fet possible que Oliva siga un referent”.

Els objectius marcats ara, pel Departament de Turisme, estan a mantenir els guardons obtesos en 2015 i aconseguir els guardons per a Rabdells i Deveses.