Salta al contingut

Premsa

Oliva rehabilita l’antiga Caseta dels Pescadors situada al marge de la Sèquia del Vedat

Este matí el diputat provincial, Salvador Enguix, acompanyat del regidor de Medi Ambient en funcions, Pepe Salazar, i de l’alcaldessa en funcions, Ana Morell, han visitat, juntament amb diversos tècnics municipals, la rehabilitació de l’antiga Casa dels Pescadors prop de la Sèquia del Vedat. Un espai que tornarà a ser la seu social de l’Associació de Pescadors i que, també, podrà ser utilitzada per col·lectius i associacions locals.

Les actuacions ja han finalitzat i s’han allargat durant un període de quatre mesos, amb una inversió de 52.543 euros dels quals la Diputació de València ha aportat el 80% i l’Ajuntament d’Oliva el 20% que resta.

“Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la subvenció aprovada per l’organisme provincial dirigida a recuperar espais degradats i per tal de posar en valor zones naturals com aquesta” assenyalava el regidor Pepe Salazar.

El projecte de rehabilitació d’aquest espai compta amb una xicoteta sala multiusos, un espai de magatzem i un lavabo. A banda, també s’ha remodelat els voltant de la Casa dels Pescadors amb la instal·lació de 25 arbres d’espècies autòctones, i bancs i papereres “per tal de crear zones de descans per als turistes que passegen pel litoral, els que circulen amb bicicleta per la zona o simplement per tal que associacions d’Oliva puguen gaudir d’una jornada recreativa al costat d’un entorn idíl·lic com és la zona de la Sèquia del Vedat” assenyalava el regidor de Medi Ambient, Pepe Salazar.