Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta la programació de la Fira 2015

Este matí la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Rosa Mª Sòria, ha presentat en roda de premsa la programació de la Fira d’Oliva 2015. Juntament  amb la regidora ha estat present també el tresorer d’ACCO, José Luís Molina.

 

La programació comença el proper divendres, 19 de juny, i finalitzarà el dimarts, 23 de juny, coincidint amb la celebració de la tradicional Nit de Sant Joan.

 

La Fira d’enguany torna a disposar de diferents espais entre els quals es troben la Fira de Gastronomia, una Fira Infantil, espectacles musicals i, per segona vegada, la Fira d’Alimentació, Artesania i productes de proximitat que tindrà lloc el dissabte, 20 de juny, i el diumenge, 21 de juny, al Passeig de Lluís Vives. Una de les novetats d’enguany és també la incorporació dels comerços associats a ACCO a la Fira del Comerç-Nit Oberta que tindrà lloc el dissabte, 20 de juny, de 18.30 a 01.30 hores en el tram de passeig entre el carrer de Cervantes i de Sant Carles. Enguany eixiran al carrer més de 40 comerços de la ciutat.

 

Els espectacles musicals tenen enguany una part molt important a la Fira d’Oliva. El primer dia, 19 de juny, els Joves d’Oliva en Moviment organitzen el Figatell Sound amb les actuacions d’Aspencat, Desgavell, Prozac Soup i Oques Grasses al pàrquing del Poliesportiu.

 

Dissabte, 20 de juny, els més menuts tenen una cita amb el Musical “Canta amb nosaltres” a les 19.30 hores al Parc de L’Estació. Per la nit, a les 23.30 hores un altre musical, en este cas, dirigit a públic adult “Feeling” que realitzarà un recorregut artístic i visual de Las Vegas. La música continuarà el 21 de juny amb el concert de la Banda Juvenil de l’AAMO a la Plaça Joan Baptista Escrivà.

 

El més menuts tenen un altra cita diumenge, 21 de juny, amb l’espectacle de màgia “Sheridan” a les 18.30 hores a la parada de taxis. Dins de la programació també destaca la III edició de la Trobada Canina que organitza VEDAMA i que enguany es realitzarà a la zona del Centre Polivalent el 20 de juny a partir de les 18.00 h.

 

“Des de festes hem programat una sèrie d’activitats dirigides a tots els públics i esperem que siguen ben acollides per tots, tant adults com menuts”.

P1250517