Salta al contingut

Premsa

XXVI Fira del Motor a Oliva, del 26 al 28 de juny

Este matí el regidor de Comerç i Mercats en funcions, Vicent Roig, ha presentat la XXVI Fira del Motor i Maquinària Industrial que es realitzarà a la ciutat d’Oliva els dies 26, 27 i 28 de juny en el recinte firal a l’aire lliure, situat entre el passeig de Lluís Vives, de l’Alcalde Juan Sancho, i de Joan Fuster. El regidor ha confirmat que enguany hi haurà al voltant de 50 expositors. Junt al regidor han assistit el tècnic de Comerç, Xavier Faus, i un dels organitzadors de la 7a Baixada de Carretons, Lorenzo Jordà.

 

Esta nova edició de la Fira, la núm. XXVI, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l’ajuntament i el suport i la confiança que les empreses que hi participen han dipositat en l’organització.

 

Un any més l’organització de l’esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el recolzament de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

 

La Fira del Motor i Maquinària Industrial figura inclosa en el calendari de Fires no oficials de la Comunitat Valenciana. El recinte disposa de 14.000 metres quadrats d’exposició totalment tancat, i està prevista la participació de més de 50 expositors.

 

“La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i serveis d’empreses locals i comarcals. Amb esta iniciativa, notablement consolidada, es pretén que la participació supose un impuls per a les dites empreses, promovent els productes, serveis o instal·lacions, la qual cosa permetrà millorar la seua imatge i incrementar les seues vendes” assenyalava el regidor Vicent Roig.

 

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, maquinària industrial, autoescoles, bicicletes, mitjans de comunicació, associacions relacionades amb l’empresa i l’agricultura, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

 

Com activitats complementàries a la Fira del Motor, enguany es realitza la 7a Baixada de Carretons el dissabte, 20 de juny, a partir de les 11.00 h des de la Plaça del Penyot i la XI Matinal Motera que es desenvoluparà el diumenge, 28 de juny, a la zona del passeig des de les 09.00 h fins les 13.00 h.

 

P1250529

DIES DE REALITZACIÓ I HORARI DE LA XXVI EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL OLIVA-2015

 

L’acte d’inauguració oficial de la XXVI edició tindrà lloc dissabte, dia 27 de juny, a les 12.00 hores, en el recinte de la fira, ubicat en el passeig de Lluís Vives.

HORARI GENERAL:

 

Divendres, 26 de juny

– De 08.00 h a 19.00 h, muntatge de la Fira del Motor.

– De 19.00 h a 22.30 h, recinte obert al públic.

Dissabte, 27 de juny

– De 10.00 h a 14.30 h, recinte obert al públic.

– De 14.30 h a 18.00 h, recinte tancat al públic.

– De 18.00 h a 22.30 h, recinte obert al públic.

– A les 22.30 h es tanca el recinte de la fira.

Diumenge, 28 de juny

– De 10.00 h a 14.30 h, recinte obert al públic.

– De 14.30 h a 18.00 h, recinte tancat al públic.

– De 18.00 h a 22.30 h, recinte obert al públic.

– A les 22.30 h es tanca el recinte de la fira.