Salta al contingut

Premsa

Poefesta a Oliva

Com cada any -i ja en fa nou!- amb l’arribada del bon temps també arriba, a Oliva, la poesia. I per aquest motiu hem preparat una edició carregada d’alguns dels millors poetes del panorama literari actual.

La primera cita, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, serà el Tast de la Poefesta, que com ja és habitual, marcarà el tret de sortida d’aquesta festa de la paraula.

La propera parada poètica la tindrem al dia següent, amb el Festival, on ens acompanyaran poetes vinguts d’arreu amb els que gaudirem dels seus versos que, com cada any, ens permeten fer d’Oliva la capital de la poesia al País Valencià.

La nit continuarà amb el Poegin. A partir de les 24:00 hores, vine a demanar-te la beguda del poeta que més t’agrade! Hem preparat una carta d’alt voltatge poètic on un Brines és un Bloody Mary, Pessarrodona és un gin London i García Montero, un Dry Martini. Tot això amb un acompanyament musical que serà el còctel ideal per barrejar la nit i començar els preparatius per a l’aniversari de l’any que ve de la Poefesta!

L’última cita la tindrem al barri del Raval, amb l’Spoken Word, un acte poètic on tots aquells qui vulguen animar-se a llegir els seus poemes hi són convidats. Vine a llegir els teus poemes al micròfon obert que hem preparat en un marc incomparable on gaudirem d’una gastronomia altament poètica: les tapes de la Poefesta.