Salta al contingut

Premsa

Circulació de vehicles en Falles

L’Ajuntament d’Oliva informa que, amb motiu de la celebració de les festes de Falles, estarà prohibida la circulació de vehicles a partir de les 08.00 h del dia 9 de març i fins les 05.00 h del dia 20 de març (excepció feta dels vehicles d’urgència i amb autorització expressa) en les següents zones:

Carrer de la Constitució, carrer del Teatre, carrer del Bisbe Joan Osta; carrer del Botànic Cavanilles, avinguda de València, passeig de Juan Carlos I, carrer de Cervantes, carrer del Comte d’Oliva, carrer de l’Església, Raconada d’Alonso i carrer de Manuel de Falla.

D’igual forma, a conseqüència de les concentracions de públic en el passeig de Juan Carlos I, i el passeig del Pare Antoni Salelles, es restringirà la circulació els dies de les mascletades (18 i 19 de març) en horari de 10.00 h a 14.30 h.

El servei d’estacionament regulat amb limitació horària (zona blava) quedarà suspés des de les 09.00 h del dia 15 de març i fins les 09.00 h del dia 20 de març.

Des de l’Ajuntament d’Oliva s’agraeix a tots els veïns el civisme demostrat els anys anteriors i s’espera també la seua col·laboració enguany.