Salta al contingut

Premsa

Inici fumigació contra paneroles

La Regidoria de Salut Pública informa que demà dimecres, 8 de juliol, s’iniciaran els treballs de fumigació i desinsectació contra les paneroles al casc urbà d’Oliva i la seua platja.

Estos treballs tindran una durada de deu dies, cinc a la zona de la platja i urbanitzacions adjacents, i cinc més al casc urbà de la ciutat.

Estes actuacions consisteixen a fumigar l’interior de les trapes del clavegueram, amb un producte fitosanitari que actua contra esta plaga. Una vegada finalitza la fumigació, les trapes es senyalitzen amb colors depenent de l’índex de paneroles detectades.

“La novetat d’aquest tractament és que es realitza amb un producte nou, més efectiu contra les paneroles i, a banda, més ecològic per al medi ambient. S’ha de tindre en compte que els dies posteriors al tractament, serà normal que apareguen més paneroles; la qual cosa indica que el tractament és efectiu, perquè les fa eixir del caui i amb posterioritat moren” assenyalava la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza.

La primera fase s’inicia demà al casc urbà de la platja i després es realitzarà també al casc urbà de la ciutat.

Des de la delegació de Salut Pública s’ha indicat que les actuacions es realitzaran en horari nocturn per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles als ciutadans.