Salta al contingut

Premsa

El Banc d’Aliments Solidari d’Oliva rep un augment de productes

Aquest matí, l’alcalde, David González, i el regidor de Benestar Social, Alejandro Salort, han presenciat en el Banc d’Aliments Solidari d’Oliva la recepció d’un augment de productes.

El Banc d’Aliments d’Oliva, amb conveni de la Unió Europea, aquest any rebrà més de tres milions de productes no peribles.

Per a les famílies és fa una selecció dels productes, als quals, per a donar certa varietat, s’afegeix una caixa que conté productes lactis que aporta el mateix Banc d’Aliments.

Abans, la quantitat de productes que s’entregava era d’uns 30 quilos i ara estpa al voltant de 70 quilos.  A més s’han afegit aliments per a cada membre de la família com ara farinetes i cereals per als xiquets.

Jaime Serra, president del Banc d’Aliments Solidari de Vallbona, assegura que el que es necessita actualment és un canvi de magatzem, per tal de poder mantenir els productes en millor  condició i poder aconseguir una càmera refrigeradora on conservar-los, i així poder donar un major servei a aquelles persones més necessitades.

A més, el mateix Jaime Serra demana ajuda a la gent d’Oliva per continuar amb el projecte: “Faig una crida a la gent del poble d’Oliva, perquè ens agradaria que aquesta iniciativa que tingué l’Ajuntament en el seu dia, perdure en el temps. Per tant, ens fa falta comptar amb voluntaris, gent compromesa del poble d’Oliva, que puguen col·laborar ara amb nosaltres i després, en el futur, ser ells qui porten el projecte endavant.”

L’Ajuntament, d’acord  amb aquesta crida, anima a tota aquella gent interessada a participar en el projecte trucant al 962850213 o 962839043.