Salta al contingut

Premsa

Un total de 2.439 alumnes d’infantil i primària dels col·legis d’Oliva inicien hui el curs escolar 2015-2016

Durant la jornada de hui, dijous 10 de setembre, els escolars d’Infantil i de Primària d’Oliva inicien les classes escolars. Segons ha donat a conéixer el departament d’Educació que encapçala la regidora de Projecte Ciutadans, Yolanda Pastor, en aquest curs 2015-2016 s’han matriculat un total de 2.439 alumnes, dels quals 709 són d’Infantil i 1.730 de Primària.

La distribució dels alumnes a Oliva és la següent: 219 alumnes d’infantil de 3 anys; 250 d’infantil de 4 anys; 241 d’infantil de 5 anys; 288 de 1r de primària; 328 de 2n de primària; 299 de 3r de primària; 272 de 4t de Primària; 258 de 5é de primària i 289 de 6é de primària.

“Des de la delegació d’Educació s’han dut a terme diversos treballs de manteniment i conservació a tots els centres escolars per tal que hui estigueren enllestits per rebre els alumnes. Eixe ha estat el nostre objectiu fonamental. D’altra banda, les administracions educatives han de dirigir tots els seus esforços a aconseguir una educació de qualitat en igualtat, dotant els centres dels recursos humans i materials adequats” comentava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Des del departament d’Educació també s’ha informat al voltant de les diverses inversions pendents en els col·legis de la ciutat. Actuacions que la regidora Yolanda Pastor va traslladar a la Conselleria d’Educació en una recent reunió celebrada a València. Aquestes obres pendents són: Millora dels serveis dels CEIP de Lluís Vives, de La Carrasca, de Desemparats, i de Santa Anna; eliminació de l’arenera del CEIP Alfadalí; quadre elèctric del CEIP Santa Anna; treballs a la tanca del centre als CEIP de Desemparats i de Lluís Vives; eliminació de la coberta de fibrociment als CEIP de Lluís Vives, d’Alfadalí i de l’EPA.

Per últim, la regidora ha assenyalat, respecte a les ajudes a la compra de llibres en educació primària i secundària “que, de moment, es tracta tan sols d’un anunci. La nota de premsa publicada per conselleria explica que hi haurà una ajuda de 100 euros per l’adquisició de llibres de text aportada a parts iguals per Generalitat, Diputació i municipis. També parla de la creació d’un Banc de Llibres de forma que en finalitzar el curs actual, s’hauran de fer arribar els llibres en bon estat al centre escolar i se’ls abonarà uns 100 euros més. És per això que els pares/mares han de guardar les factures o tiquets de compra per poder presentar-los en cas que es publique l’ordre corresponent. Si hi ha més novetats al respecte, des del departament d’Educació els informarem puntualment”.