Salta al contingut

Premsa

“Oliva és triatló” este diumenge 20 de setembre

Este diumenge, 20 de setembre, es realitza la XXVII edició del Triatló NDS a Oliva organitzada pel Club Triatló Oliva i amb la col·laboració de les Regidories d’Esports, i de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva. L’inici de la primera prova, la de natació, serà al voltant de les 08.15 hores a la zona de platja de la Mitja Galta.

Es tracta de la prova degana de la Comunitat Valenciana i enguany participaran al voltant de 600 triatletes arribats de tota la Comunitat Valenciana i d’altres punts de la geografia espanyola. Han assistit a la presentació el regidor d’Esports, Blai Peiró, la regidora de Turisme, Mireia Morera, el coordinador tècnic de la prova, Toni Cots, i altres membres del Club Triatló Oliva.

“Estem parlant, indubtablement, d’un autèntic referent de l’esport a la nostra ciutat. Animar a tots aquells que els agrada l’esport que s’acosten este diumenge per tal de poder animar a estos superatletes en esta prova que, sens dubte, és una de les més importants que es realitzen a Oliva durant tot l’any. Recordar també l’esforç realitzat des de l’ajuntament per tal que siga tot un èxit” assenyalava el regidor d’Esports, Blai Peiró.

La prova d’Oliva forma part del Circuit No Drafting 2015, juntament amb altres 12 competicions més.

“Esperem que el temps ens acompanye i que tot isca com han previst tots els components del Club Triatló Oliva, que són l’ànima d’esta prova, tal vegada la prova més important a nivell esportiu de totes les que es realitzen a Oliva durant l’any. A més, es tracta d’una activitat esportiva que atrau any rere any a moltes persones que ens visiten durant estes dates de setembre. Des de la Regidoria de Turisme apostem pel Triatló, ja que és un reclam turístic de nivell per a la nostra ciutat” explicava la regidora de Turisme, Mireia Morera.

Des de 2008 el Club Triatló Oliva està treballant per tal d’aconseguir que esta competició esportiva es declare d’Interés Turístic Autonòmic.