Salta al contingut

Premsa

Oliva finalitza el programa de contractacions agràries del qual s’han beneficiat 114 persones aturades

La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, ha anunciat la finalització del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2015” que ha estat adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el SERVEF.

Projecte a través del qual s’han contractat un total de 114 treballadors, 102 peons i 12 encarregats des del 16 de juny fins al passat 22 de setembre. Aquestes contractacions han estat possibles gràcies a la subvenció de 158.926 euros rebuda per part del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal).

Els treballs han consistit en el manteniment i eliminació de canyes i vegetació en llits i sèquies del terme municipal. El projecte ha estat executat en tres fases diferents i en cadasquna d’elles (amb una durada d’un mes) s’ha contractat a 34 peons i 4 encarregats.

Des de la Regidoria d’Ocupació i Empresa, la seua regidora Rosana Miñana ha valorat molt positivament els treballs realitzats per aquestos treballadors. “Es tracta d’unes ajudes importants per a ajuntaments com el d’Oliva que disposa d’un sector agrícola que té un volum de feina més elevat durant la temporada d’hivern i que ara, als mesos d’estiu, es pot vore beneficiat a través d’aquesta línea de subvenció del Ministeri d’Ocupació”.