Salta al contingut

Premsa

Les obres d’adequació i millora del Parc Tirant lo Blanc s’han iniciat aquesta setmana i tindran una durada de dos mesos

Des de la delegació d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix ​​el regidor del Grup Municipal Projecte Ciutadans d’Oliva, Gabriel Oltra, s’ha informat que les obres d’adequació, ordenació i millora del Parc Tirant lo Blanc estaran finalitzades en dos mesos.

El regidor d’Obres i Serveis, ha afirmat que “amb aquestes obres es milloraran i ampliaran les zones de joc infantils, es millorarà el ferm de tot el parc, i es crearan zones per a jocs tradicionals, a més d’una zona per a la gent gran, amb equipament per a realitzar gimnàstica.

El projecte té un cost de 218.088 € que es subvenciona íntegrament per la Diputació de València dins dels programes PPOS.

Segons el regidor, Gabriel Oltra “s’està treballant en millorar les instal·lacions del Parc amb la finalitat que tant xiquets, joves i grans puguen gaudir del parc.

Es crearà una zona amb taules per a la pràctica d’escacs a l’aire lliure, a més de la pràctica de jocs tradicionals valencians. Una zona de bales, i una zona per al joc de la petanca.

Aquestes actuacions es sumen a la renovació del ferm tant de les zones de jocs, que s’amplien i disposaran de ferm amb cautxú així, com els vials interiors del parc, que es posarà amb asfalt imprès, eliminant la sorra. Amb aquesta actuació es millora l’accessibilitat i la confortabilitat dels xiquets i grans.