Salta al contingut

Premsa

El regidor de Benestar Social, Alejandro Salort, presideix la constitució de la Mesa Solidària d’Oliva

Amb al regidor també han estat presents representants de les tres entitats que duen a terme tasques socials a la ciutat: Departament de Serveis Socials, Càrites i Creu Roja.

La passada setmana va tindre lloc a la sala de comissions de l’ajuntament l’acte de constitució de la Mesa Solidària d’Oliva. Un òrgan que estarà integrat per representants del Departament de Benestar Social, de Càrites i de Creu Roja.

“Aquesta mesa ja funcionava anteriorment, però ara s’ha decidit reactivar-la de nou. Ara, amb les tres presidències de les entitats que en formen part, renovades, hem decidit posar-la de nou en marxa” assenyalava el regidor de Benestar Social, Alejandro Salort.

En aquesta primera reunió es van posar sobre la mesa els objectius que es pretenen assolir en matèria social: coordinar les accions dutes a terme entre les tres entitats que la conformen, de cara a millorar el servei que s’ofereix alhora que ajudar-se mútuament a optimitzar les ajudes i els esforços. També es va tractar la forma de combatre el frau que exerceixen alguns usuaris i es van traçar línies d’acció conjuntes que puguen satisfer les necessitats dels col·lectius més desfavorits de la ciutat.