Salta al contingut

Premsa

Oliva se suma a la iniciativa de neteja d’espais fluvials ‘Mans al Riu’

Oliva s’ha adherit a la campanya ‘Mans al Riu’ de la Fundació Limne, que s’organitza des de l’any 2010, implicant ajuntaments i ciutadania en la conservació i millora dels espais fluvials, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Reciclatge.

‘Mans al Riu’ és una campanya anual de neteja de rius “que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana vers la conservació dels rius i netejar de residus dels entorns naturals. En la darrera edició de la jornada de voluntariat participaren 17 municipis i al voltant de 400 voluntaris, que recolliren cinc tones de residus dels trams de riu on actuaren” assenyalava la regidora de Medi Ambient d’Oliva, Imma Ibiza. L’activitat està organitzada per la Fundació Limne amb col·laboració de l’Agenda Local 21 i la Regidoria de Medi Ambient.

A Oliva es convoca l’activitat el diumenge, 15 de novembre, a les 10.00 hores, i el lloc de trobada és el càmping Rio-Mar. L’organització, per altra banda i amb intenció de calcular el material, prega que les persones interessades a participar s’inscriguen prèviament enviant un correu electrònic a participa@limne.org o cridant als telèfons 963156841 / 654076533. L’activitat té un marcat caràcter lúdic i didàctic, i està oberta a la participació de tota la ciutadania.

Enguany el ‘Mans al Riu’ de Limne ha aconseguit implicar 21 municipis: Alcoi, Aldaia, Algemesí, Almassora, l’Alqueria d’Asnar, Asp, Borriana, Canals, Chulilla, Elda, Elx, Manises, Oliva, Orba, Pego, Quart de Poblet, Ribaroja de Túria, Vila-real, Villalonga i Xaló.

Oliva br (3)