Salta al contingut

Premsa

Turisme organitza la VIII Mostra Gastronòmica d’Oliva, del 20 al 22 de novembre

La Regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, i el president de Gastroliva, Paco Oltra, han presentat este matí la VIII edició de la Mostra Gastronòmica d’Oliva que tindrà lloc del 20 al 22 de novembre. Mostra que organitza el departament de Turisme i que compta amb la col·laboració de Gastroliva i el Patronat Provincial de Turisme “València Terra i Mar”.

A la presentació també han assistit Joan Costa i Alejandro Garcia, encarregats de la realització de la demostració “show cooking” al voltant del figatell que tindrà lloc dissabte 21, al Mercat Municipal.

La mostra d’enguany canvia de format respecte a l’edició anterior i gran part d’ella tindrà com a seu les instal·lacions del Mercat Municipal amb les activitats programades per a la jornada del dissabte, 21 de novembre, amb el títol “La cultura de l’esmorzar”.

“Es tracta d’oferir activitats atractives per als nostres ciutadans i també per a gent d’altres poblacions que ens visiten durant aquest cap de setmana. Oferir la nostra gastronomia local” explicava la regidora de Turisme, Mireia Morera.

La jornada de dissabte inclou la presentació de “Oliva Gastronòmica” a càrrec de Josep Codina, cuiner i formador del CDT de Dénia; un esmorzar popular a partir de les 10.30 hores amb un preu de 3 euros per a tots els assistents; una demostració “show cooking” amb el figatell com a protagonista i, per últim, una degustació de vins de la zona.

La mostra de 2015 incorpora la novetat que diversos bars i restaurants d’Oliva s’han adherit a aquesta iniciativa oferint menús especials de migdia, durant tot el cap de setmana, al preu de 12 euros on s’ofereix tres entrants, plat principal i postre. “Una ocasió especial per tal de degustar plats típics d’Oliva, menjar casolà i feta amb molta estima pels restauradors del poble” assenyalava el president de Gastroliva, Paco Oltra.

El cap de setmana gastronòmic a Oliva també incorpora la ruta del figatell en la nit del divendres, 20 de novembre, en els establiments associats a la mostra.

programacio_facebook