Salta al contingut

Premsa

Oliva commemora el Dia Internacional dels Drets del Menor

El 20 de novembre se celebra a tot el món el Dia Internacional dels Drets del Menor, proclamat per les Nacions Unides.

Per aquest motiu, el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat la representació d’una obra de teatre, adreçada a alumnes de 6é d’Educació Primària de tots els centres de la localitat.

“Des del Departament de Benestar Social volem celebrar aquesta jornada tan especial, ja que és responsabilitat i obligació dels diferents governs impulsar que aquestos drets es complisquen” assenyalava el regidor de Benestar Social, Alejandro Salort.

Es tracta de l’obra “La tremenda historia de Lolo” de la companyia Tramant Teatre, una obra amb continguts plenament aplicables a l’objectiu de fer arribar als xiquets/es els principis universals als quals fa referència “els drets del/de la menor”. Es tracta d’una adaptació d’un conte popular de Charles Perrault per convertir-lo en una obra dinàmica fresca i actual.

Es realitzaran dues funcions, a les 09.30 i a les 11.00 hores, per facilitar l’assistència i participació de tots els centres educatius d’Oliva.

Així mateix, al llarg de tota la setmana es realitzen una sèrie de tallers a l’aula dels diferents col·legis de la ciutat on es treballen els drets del menor a través de jocs i activitats.

material dia del menor