Salta al contingut

Premsa

Comunicat conjunt dels ajuntaments de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa i Oliva

Comunicat dels ajuntaments de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa i Oliva

Davant l’últim atropellament mortal ocorregut a Bellreguard com a conseqüència del pas de la carretera nacional 332 pel nuclis urbans de les nostres poblacions, els alcaldes de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa i Oliva, com a representants de les nostres localitats, volem manifestar:

  • En primer lloc, el nostre suport total a la família a qui acompanyem en el sentiment.
  • Reiterem el nostre rebuig al pas de la carretera nacional pel centre urbà de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa i Oliva, una postura que no és nova, ni conseqüència de l’últim accident, i que des de fa dècades estem manifestant. No podem consentir que la carretera mate, ni lesione més gent.
  • Per això, demanem a l’Estat que done solució, com més prompte millor, a un càstig que dura massa dècades. Som conscients que les possibles solucions no són immediates, però no podem consentir que l’alliberament de l’AP7, que alleugeriria almenys el trànsit pesant, s’ajorne una vegada rere altra.
  • Com a alcaldes ens comprometem a fer arribar, una vegada més, a les administracions competents, la necessitat i la urgència de la situació. No és el caprici d’uns pobles, són vides humanes.

Joan Marco, alcalde de Bellreguard

Àlvar Català, alcalde de Palmera

Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa

David González, alcalde d’Oliva