Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de la Dona organitza actes per commemorar el Dia contra la violència de gènere a Oliva

La Regidoria de la Dona de l’Ajuntament d’Oliva commemora el proper 25 de novembre el Dia Internacional contra la violència de gènere.

“Aquest tipus de violència no és tan sols un problema d’àmbit privat, sinó que afecta la societat en general. És una expressió de la relació de desigualtat entre homes i dones. El silenci i la resignació no són la resposta, mai han de ser-ho” indicava la regidora de la Dona, Yolanda Pastor.

Els actes s’iniciaran al Teatre Olímpia amb la representació de l’obra “Les decisions de Maria” a càrrec de la Companyia Tramant Teatre. Aquesta activitat està prevista a les 11.30 hores i està adreçada a alumnes de 4t d’ESO dels col·legis d’Oliva.

La programació continuarà a partir de les 13.00 hores amb una concentració a la Plaça de l’Ajuntament per commemorar aquesta jornada. L’alcalde d’Oliva llegirà un manifest institucional contra la violència de gènere.

Des del Departament de la Dona també s’ha convidat a tots els centres escolars a la lectura d’un manifest per part dels seus alumnes. Sota el lema “Expressa’t contra la violència” volem proposar als centres que donen l’oportunitat a tots/es els/les alumnes a manifestar públicament la seua repulsa front la violència de gènere, mitjançant l’exposició d’un mural a l’entrada de cada centre educatiu. També és lliuraran durant els dies previs llaços morats per a utilitzar en aquesta jornada” assenyalava la regidora de la Dona, Yolanda Pastor.