Salta al contingut

Premsa

El departament de Benestar Social implanta el Sistema d’Informació d’Usuaris de Serveis Socials (SIUSS) a Oliva

Hui s’ha realitzat una acció formativa en el departament de Benestar Social de la nostra ciutat, per tal d’implantar i posar en marxa el Sistema d’Informació d’Usuaris de Serveis Socials (SIUSS),  Versió 5.

“Aquest portal millorarà molt el funcionament del nostre departament, que ens permetrà agilitzar el tractament de la informació, a més de fer-ho de manera més pràctica i segura”, ha comentat el regidor Alejandro Salort.

Davant l’atenta mirada del regidor Àlex Salort, el tècnic de conselleria, Jordi Belda, ha donat les instruccions necessàries perquè el personal del departament puga extraure el major rendiment de l’aplicació informàtica.

El SIUSS, desenvolupat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, en col·laboració amb les comunitats autònomes, permet la recollida de les dades bàsiques de l’usuari dels Serveis Socials d’Atenció Primària, que es configura a través d’expedients familiars, i permet als treballadors socials la seua gestió útil i àgil, i facilita el seguiment de la intervenció. La versió 5 del SIUUS, optimitzada per a treball en entorn web, porta integrat un sistema que permet les actualitzacions transparents i automàtiques sense necessitat de noves instal·lacions, evitant la duplicitat de la informació i l’enviament massiu de dades entre entitats, així com compartir-la fàcilment, o inter-operar amb altres aplicacions.

El Sr. regidor, en acabar l’acció ha manifestat que “voldria agrair, tant al tècnic Jordi Belda, com a la conselleria, el fet de desplaçar-se a Oliva per poder fer possible una millora tan significativa, i a més necessària, dels mitjans tècnics de què disposa el departament “