Salta al contingut

Premsa

Oliva recupera hui l’estrella de Nadal al castell de Santa Anna

L’estrella s’afegirà a les llums de Nadal que ja il·luminen la ciutat i als vora 3000 metres de tela roja que des d’enguany també completen la decoració nadalenca

Després d’uns quants anys sense estrella al castell, Oliva ha recuperat enguany un dels símbols més característics de la ciutat durant el Nadal. L’estrella s’havia deixat de posar perquè havia quedat inservible, després que el vent l’haguera feta malbé. Enguany, la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha aconseguit una nova estrella, que a partir d’aquesta nit lluirà novament al castell com la que tots els olivers recorden des de fa dècades.

Segons el regidor de Festes, Pepe Salazar, “volíem millorar les llums de Nadal que decoren Oliva per tal d’ambientar la ciutat i portar un poquet d’alegria a tots els ciutadans. Havíem de triar entre incrementar el nombre de llums i portar-les a més carrers o recuperar l’estrella de Nadal, i finalment vam optar per l’estrella perquè és un element per a tot el poble, que a més tots recordem i relacionem amb el Nadal”. Per tot això, Salazar s’ha mostrat molt orgullós: “si amb aquest detall aconseguim donar un poquet de felicitat als nostres veïns en aquests moments tan difícils per a tantes persones, ja estarem satisfets”.

L’estrella del castell s’unirà a la resta de llums de Nadal que ja llueixen enceses al poble des de la setmana passada i també a les teles roges que completen la decoració nadalenca dels carrers d’Oliva. L’increment dels metres de tela roja, fins arribar als vora 3000, ha estat possible gràcies a la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que també dirigeix Pepe Salazar. La col·locació de les teles ha estat a càrrec de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).

Segons el regidor de Comerç, “les teles són boniques perquè es veuen durant el dia, no com les llums. Així tenim ambient de Nadal durant les 24 hores i també col·laborem amb el nostre comerç, que així ens ho havia demanat”.

FOTO 2 NIT