Salta al contingut

Premsa

Construeix en família: II Taller de caixes niu per a mussols

Sabies que els mussols mengen petits rosegadors, insectes grans i cucs, petits ocells, granotes i sargantanes? Sabies que les femelles ponen entre tres i cinc ous de color blanc, que incuben durant quatre setmanes?

Trobaràs resposta a totes aquestes preguntes si participes al taller que ha organitzat Seo Birdlife: Societat Espanyola d’Ornitologia de València, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva. L’activitat, gratuïta i destinada a tots els públics, tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 5 de desembre, a les 10.00 h, a l’Hort de la Bosca.

En el taller, a càrrec d’un grup de voluntaris del col·lectiu Seo Birdlife, els assistents podran construir les caixes-nius on els mussols nidificaran i es reproduiran.

A posteriori, aquestes caixes es repartiran pel terme d’Oliva, fonamentalment per la Marjal de Pego-Oliva, on el grup de voluntaris farà el seguiment de la seua reproducció i evolució. El públic infantil tindrà oportunitat de dibuixar i pintar temes relacionats amb els mussols i tot allò referent al seu hàbitat i la importància de la seua conservació.

Per tal de calcular el material necessari, l’organització prega inscripció prèvia a l’adreça electrònica: seo-levante@seo.org

No t’ho perdes, participa!