Salta al contingut

Premsa

Benestar Social realitza tallers dirigits a la família i la infància a través del SEAFI

Des del SEAFI (Servei Especialitzat a la Família i la Infància), continuen els tallers que han estat portant a terme les professionals d’aquest servei al llarg de l’any. L’equip valora molt positivament aquesta experiència d’intervenció a través del grup d’iguals, ja que complementa la intervenció a nivell individual i familiar.

Actualment funcionen tres grups, adreçats a:

– xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys: on s’ofereix un espai dinamitzador i es dóna l’oportunitat als menors de conéixer les seues emocions, aprendre a identificar-les i dialogar sobre els seus sentiments i així poder gestionar-los adequadament.

– adolescents: on s’habilita un espai per fomentar la seua maduresa social i emocional a través del treball dels valors en el grup d’iguals, on puguen ser capaços d’identificar la seua realitat personal i grupal, tan essencial en aquesta etapa vital.

– mares/pares: es treballen principalment les tècniques i pautes educatives, sempre adequant-les a les necessitats del grup, que a més, actua com a grup de suport i d’autoajuda.