Salta al contingut

Premsa

Xerrada sobre com protegir els nostres estalvis de cara a la jubilació

Hui dimecres, dia 9 de desembre, a les 16.30 h tindrà lloc, al Centre Social de Sant Vicent d’Oliva, una xerrada sobre com protegir els nostres estalvis de cara a la jubilació.

El taller està organitzat per l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor d’Oliva (OMIC), amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Oliva. El taller serà obert i gratuït per a tots els assistents, i estarà a càrrec d’ADICAE, l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes d’Estalvis i Assegurances.

A la xerrada s’explicaran els diferents productes financers d’estalvi i inversió disponibles al mercat, amb els seus inconvenients i avantatges i distintes fiscalitats. Es parlarà de plans de pensions, plans de previsió assegurats, plans individuals d’estalvi sistemàtic, assegurances de jubilació, etc.

El taller està especialment adreçat a les persones a partir de 55 anys i a les ja jubilades i pensionistes.

Al final de la sessió es proporcionarà als assistents una guia pràctica per a xicotets estalviadors i un butlletí amb tota la informació proporcionada sobre estalvi i inversió.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Mercats i Consum (OMIC) de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut convidar a tots els ciutadans a assistir a la xerrada, “perquè la informació és fonamental si volem estar preparats contra possibles fraus o estafes, i també protegir els nostres estalvis de cara a tindre la jubilació digna i justa a la qual tenim dret”.