Salta al contingut

Premsa

Oliva realitza aquest diumenge el gran Mercat de Nadal

Tot preparat per al Mercat de Nadal aquest diumenge a Oliva. A partir de les 10 del matí, i durant tot el dia, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, ha organitzat el tradicional Mercat de Nadal, en el qual enguany participaran més de 30 comerços associats de tots els sectors. El mercat estarà situat, novament, entre la plaça de l’Ajuntament i els carrers de la Constitució, del Plebà i Major.

A més, el Mercat de Nadal comptarà amb tot un seguit d’atraccions infantils que tots els xiquets podran disfrutar durant tot el dia, al preu simbòlic d’un euro (que només es pagarà una vegada i servirà per a totes les atraccions). Des d’un rocòdrom fins al túnel del Drac, el Gira-Pal o diversos jocs per gaudir en família i supervisats per monitors professionals, faran que tant majors com menuts passen un diumenge de festa mentre compren els seus regals de Nadal. A la cita tampoc faltarà el Pare Noel, per tal que tots els xiquets li puguen explicar els seus desitjos per a la Nit de Nadal.

A més ACCO instal·larà una carpa on tots els assistents podran fer una parada per descansar, pegar un mosset o fer-se un café.

Per al regidor de Comerç, Mercats, Consum i Festes, Pepe Salazar, “el Mercat de Nadal és una oportunitat fantàstica per passar un diumenge festiu, amb la família o els amics, mentre es compren els regals de Nadal, i tot això sense renunciar a la qualitat i el tracte personalitzat que només poden oferir els comerços locals, el nostre comerç d’Oliva”.
El Mercat de Nadal iniciarà el calendari d’activitats previstes per ACCO per aquestes festes

L’Associació de Comerciants d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, ha organitzat novament per aquest Nadal tot un seguit d’activitats per tal de premiar la fidelitat dels seus clients i també l’esforç dels seus associats.

Així, el dia 22 es lliuraran els premis als millors aparadors nadalencs, que enguany seran quatre en total, amb premis entre 250 i 100 euros. Com a novetat de la present edició es troba un premi de 100 euros per a l’aparador que participe i que més èxit tinga en la xarxa social Facebook (que tinga més clics de “m’agrada”), i a més, totes les persones que facen clic en “m’agrada” també participaran en el sorteig de 50 euros.

També, el 30 de desembre, a les 14 h, a l’edifici del Mercat Municipal es realitzarà el sorteig dels 2000 eurACCOs (per comprar en els comerços associats d’ACCO) entre tots els clients que hagen omplert la seua butlleta durant aquestes festes, i el 2 de gener se sortejaran també els 500 eurACCOs entre els usuaris de la targeta i-mas.

Per rematar les festes, el 5 de gener, els veïns que compren el seu tortell (“roscó de Reis”) als forns associats d’ACCO, podran trobar un dels 15 tiquets de 10 euros que es col·locaran entre els tortells que s’elaboren.

 

Cartell Mercat Nadal.jpg