Salta al contingut

Premsa

Oliva reconeix els millors alumnes de Primària i ESO del curs 2014-2015

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva va organitzar, el passat dissabte, un acte de reconeixement als alumnes que han aconseguit el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària i d’Educació Secundària, dels centres escolars de la ciutat d’Oliva, corresponent al curs 2014-2015.

Per primera vegada l’ajuntament ha realitzat el reconeixement als alumnes de la nostra ciutat. “Personalment desitge que aquest premi tinga continuïtat els pròxims anys i es celebre durant molt de temps, ja que serveix per a demostrar el nostre compromís en una cosa tan necessària per a les persones com és l’educació” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

A l’acte varen assistir l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, i altres regidors de la corporació municipal.

L’alcalde, David González, també va aprofitar per felicitar als alumnes premiats pel seu esforç i magnífic resultat, a les seues famílies i als centres educatius, alhora que va recordar a molts alumnes que s’havien quedat a les portes del premi. Finalment, l’alcalde va demanar als premiats companyerisme, humilitat i els va encoratjar a continuar treballant amb il·lusió.

Aquesta iniciativa, impulsada des de la Regidoria d’Educació, vol reconèixer la trajectòria, i sobretot l’esforç, realitzat en els estudis pels alumnes de la nostra ciutat.

“Vull aprofitar aquesta ocasió per a agrair als docents la seua atenció i dedicació diària en l’ensenyament dels nostres fills; sou sense dubte un dels pilars bàsics en la formació i futur de tots ells. També donar les gràcies per l’esforç de col·laboració en aquesta tasca dels pares, i fins i tot dels iaios, ja que entre tots aconseguim que els nostres fills cresquen preparats front als reptes que els oferirà la vida adulta” explicava la regidora Yolanda Pastor durant el transcurs de l’acte realitzat al saló de Plens de l’ajuntament. Tots els alumnes assistents varen rebre el llibre “Oliva en Blanc i Negre”.

Els alumnes premiats han estat:

Primària

Marcos Castaño Boscá (Rebollet)

Andrea Coll Mejías (Rebollet)

Yaiza Server Tendero (Rebollet)

Diana Wu Qilu (San José de la Montaña)

Ana Zhen Yus Rallo (San José de la Montaña)

Sergi Cardona Colom (Alfadalí)

Ana Mestre Sempere (Alfadalí)

Júlia Sigalat Gregori (Aldafalí)

Claudia Mansanet Parra (La Carrasca)

Vicent Parra Ibiza (La Carrasca)

Mª José Terrados Malonda (La Carrasca)

Alborada Navarrete Rodado (Lluís Vives)

Catalín Paul Purcaras (Lluís Vives)

María Riera Llidó (Lluís Vives)

Marta Caudeli Just (Verge dels Desemparats)

Mar Miguel Roselló (Verge dels Desemparats)

Manuel Ramírez Alcaraz (Verge dels Desemparats)

ESO

Beatriz Rosa Molines Charbonnier (San José de la Montaña)