Salta al contingut

Premsa

Oliva enceta un cicle de jornades de treball sobre comerç local

La regidoria de Comerç, en col·laboració amb ACCO, propicia reunions periòdiques per abordar els problemes actuals i els projectes futurs per a un sector “clau per a l’economia local”.

El regidor de Mercat i Comerç d’Oliva, Vicent Roig ha valorat molt positivament la primera de les jornades de treball sobre comerç local que ha encetat el seu departament, amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO. Concretament, el passat 10 d’abril es van reunir al voltant d’uns 70 comerciants de la ciutat amb Roig i la Directora i el Subdirector General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Silvia Ordiñana i Juan Valea.

A la primera reunió, els responsables autonòmics van explicar els programes que hi ha disposició dels comerciants. En aquest sentit, van demanar que presenten projectes per tal d’estudiar el seu finançament i les línies d’ajuda.

“Un altre dels temes que vam abordar és la situació actual del comerç local i els reptes que cal afrontar. Pensem que cal posar en valor la importància del comerç urbà com a un dels motors de l’economia local. Per això, cal fidelitzar-lo i adaptar-lo a les noves tecnologies, entre altres qüestions”, ha assegurat Roig.

La Directora General de Comerç i Consum també va destacar la necessitat de conservar el Centre Històric i potenciar el comerç a la zona, durant la visita guiada que se’ls va oferir pel nucli vell de la ciutat comtal.