Salta al contingut

Premsa

El Parc Tirant lo Blanc es prepara per a la seua obertura

Els regidors Blai Peiró i Yolanda Pastor, acompanyats de tècnics municipals i de l’assessor de la Delegació de Parcs i Jardins, Enrique Parra, han visitat les obres de reforma del Parc de Tirant lo Blanc.

El parc té com a novetat una zona de taules per al joc d’escacs, així com d’una zona de jocs tradicionals valencians. L’actuació s’ha dut a terme de manera coordinada entre la Delegació de Parcs i Jardins, que dirigeix ​​Gabriel Oltra, i la Delegació d’Educació, de Yolanda Pastor.

La regidora d’Educació té previst, abans de la seua obertura, presentar la zona de jocs tradicionals del parc als col·legis d’Oliva, amb la finalitat que la comunitat educativa participe en la promoció i difusió d’aquestos jocs.

La inversió de les obres ha estat possible gràcies a una subvenció, de la totalitat de l’actuació, a càrrec de la Diputació Provincial de València; actuació que estava decidida per l’anterior corporació municipal, i en aquestos mesos, el nou equip de govern ha realitzat una sèrie de modificacions amb la finalitat d’optimitzar els recursos.

Està previst que els olivers puguen gaudir del Parc Tirant lo Blanc a partir de la segona quinzena de gener.

El parc està ara distribuït en diferents espais, la zona pensada per a la gent gran; l’àrea de jocs amb taules d’escacs, i jocs tradicionals valencians; i dues zones de jocs recreatius infantils.

A més, s’ha millorat la il·luminació; s’ha renovat el mobiliari urbà, el ferm dels jocs, i la zona de passeig, per tal de donar més seguretat i comoditat als seus usuaris.

PARC TIRANT