Salta al contingut

Premsa

Intercanvi escolar entre Oliva i la ciutat alemanya de Hassfurt

L’alcalde d’Oliva, David González, i la regidora d’Educació, Rosanna Torres, han rebut este matí al saló de plenaris del consistori, els estudiants alemanys que formen part de l’intercanvi escolar entre l’institut Gregori Maians d’Oliva, i l’institut Regiomontanus-Gymnasium, de la ciutat alemanya de Hassfurt.

En la recepció, l’alcalde ha donat la benvinguda al grup d’estudiants i ha obsequiat els professors de Hassfurt amb una placa commemorativa de la ciutat. Així mateix, el grup alemany ha fet lliurament a l’alcalde d’un llibre explicatiu sobre la seua regió.

La ciutat de Hassfurt està situada en el centre d’Alemanya, a la Baviera del Nord, en la zona de Franconia. Està oberta a la ribera del riu Main, entre Bamberg i Schweinfurt. Hassfurt té uns 14.000 habitants. Els estudiants alemanys estaran a Oliva fins al dilluns, 15 d’abril. El grup està format per 19 estudiants, i dos professors que s’allotjaran als domicilis dels seus respectiu companys. Els estudiants olivers visitaran Hassfurt des del 18 i fins al 25 de juny.

L’objectiu d’este intercanvi és donar als estudiants la possibilitat que coneguen altres estudiants, les seues famílies i la vida en altres països d’Europa.